Tag kagerne ud af ovnen og træk forsigtigt bagepapiret overpå en fugtig bordplade, eller et vådt stykke, så er det nemmere at få kagerne af papiret, brug en palet
Læg dem ud på en bagerist til de er kolde. Hvis den er for varm revner de i toppen. Macaronseller franske makroner lavet med frysetørret hindbær og lagt sammen med hvid chokolade genache med lakrids
(. 2. 0. s. a. m. e. n. l. g. t. k. r. ). D. å. f. i. p. ø. d. M. c. o. y. ,. u. T. b. v. h. J. æ. -. 3. P. 5. 6. 8. E. N. V. I. R. j. C. H. O. K. L. A. Ø. F. 1. 9. G. Y. B. S. 7. 4
Lige før servering tages kagerne ud af formene og sættes på et fad. Pisk friskost, flormelis, vanillekorn, æg og creme fraiche sammen og fordel over kiksebundene
H. j. e. m. l. a. v. t. c. h. o. k. d. r. n. s. I. g. b. i. f. å. p. F. y. 1. 0. ,. 7. %. 3. /. 4. ø. 2. 5. D. 8. æ. (. ). u. G. K. S. B. R. P. ½. -. N. T. 6. °. L. "
Jeg er ved at have styr på grundprincipperne ved macarons. Varm fløden og blåbærstøv til kogepunket, hæld det i skålen med chokolade og rør til chokoladen er smeltet
pose) med et lille hul/tyl og på den måde "sprøjte" dejen ud i doughnut-ringene. Oprindeligt købte jeg den egentlig sammen med Marie og Camilla fra studiet, og den blev indviet til en god omgang gruppearbejde, meeeeeeeeen den er aldrig kommet videre herfra, så måske det snart er blevet deres tur til at låne Mr
billedet nederst på siden). En god tomatsovs på glas, gerne med basilikum i. Tilsæt melet lidt efter lidt, måske skal der ikke så meget i som der står, måske skal der mere i, det afhænger af hvilket mel der bruges
Smør nu chokoladecremen på siderne og påtoppen. Når det hele er smeltet og rørt sammen, kommes husholdningsfilm helt ned til overfladen – og lad det stivne på køl i til dagen efter
På en bageplade med bagepapir sprøjtes der små runde cirkler ud- de skal ca. Nå ja, jeg skal altså bare lige have købt en rund tyl til næste forsøg så deres ydre lige får et hak op på skalaen
Hæld blandingen i en sprøjtepose og sprøjt fine cirkler enten på bagemåtte eller bagepapir. Det blev til lækre macarons med ganache af hvid chokolade og lakrids
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.