-. -. -. -. -. -. -. -. H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. æ. &. M. I. P. (. 6. ). 5. 0. 7. %. 1. 3. F. S. '. R. T. N. V. L. *. K. O. B. C. 4. 8. °. j. /. 2. G. e g
agave- eller. blog i dag – lige på falderebet til påske, med påskeæg med marcipan, mørk eller. kan tåle mælkeprodukter og man gerne vil have et påskeæg med nougat i midten
Så hvad passer bedre end at fejre det med nogle helt forrygende marcipanæg her i påskeugen. marcipan. Form marcipanen til æg med fingrene, brug evt lidt flormelis, hvis det kommer til at klistre
Sundere end dem med nougat og marcipan, for der er dadler i disse. Nu hvor det næsten er påske, fik jeg den ide, at lave dem som en sundere udgave af påskeæg
Snurrer-teknikken er faktisk slet ikke så svære at lære. Men denne gang havde jeg en masse lækker marcipan (modtaget i goodiebag fra Odense Marcipan) og har længe gået med ideen om at lave en ny version
Følgende opskrift har jeg dog længe luret på hos to af mine yndlings bloggere, twin-food. Well, til at starte med kan jeg fortælle, at disse lækre påskeæg desværre ikke hører til under opskrifter på sundere alternativer
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
-. -. -. -. N. u. s. t. å. r. p. k. e. n. f. o. a. l. v. d. ø. P. g. i. m. ,. h. C. H. j. b. 3. D. æ. I. J. y. T. c. ". ). (. S. z. M. 6. 0. %. A. B. O. R. 5. /. E. G. F. 2. 1. K. V. L. w. 8. 9. ) l
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Marcipan cupcakes med mandler er en god grundopskrift her til julen. Sigt bagepulver og mel i dejen, og rør revet marcipan i lidt af gangen så det bliver jævnt fordelt i hele dejen
Marcipan drøm med trøffelfyld og hindbær knas. marcipan. pisk marcipan, sukker og æggehvider glat. prøjt massen ud i cirkler på en 4-5 cm på bagepapir. 180 grader i 10- 15 min. 4-5 cm på bagepapir
nogle gode forslag på Twin-food og Louises madblog. Eftersom påsken nærmer sig tænkte jeg, at det var på sin plads at lave nogle lækre hjemmelavede påskeæg
Jeg har blandt andet laver marcipan og disse lækre marcipansmåkager. 150g (købe) marcipan eller min hjemmelavet Sukkerfri marcipan (halvdelen af rullen). Skær 16 bunde ud af din marcipan og fordel dem på en bageplade. 150g (købe) marcipan eller min hjemmelavet Sukkerfri marcipan (halvdelen af rullen)
Denne hjemmelavede marcipan skal bruges til en bestemt slags julesmåkager, som vi altid bager, nemlig de sprøde Håkonkager og bliver der marcipan i overskud skal den bruges til julekonfekt, uden alt for meget sukker
For et par uger siden modtog jeg en dejlig påskegave fra Odensen marcipan, og da blev disse påskeæg opfundet som lidt af et stop-mad-spild projekt, da jeg stod med en rest dulche de leche og lakrids ganache
Det var et forsøg i år, fordi jeg gerne ville lave en ny variant, og jeg ved, at blomme i madeira står virkelig højt på Christians liste over chokolade-marcipankombinationer, han elsker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.