Følgende opskrift har jeg dog længe luret på hos to af mine yndlings bloggere, twin-food. Well, til at starte med kan jeg fortælle, at disse lækre påskeæg desværre ikke hører til under opskrifter på sundere alternativer
-. -. -. -. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. N. u. s. t. å. r. p. k. e. n. f. o. a. l. v. d. ø. P. g. i. m. ,. h. C. H. j. b. D. æ. I. J. y. T. c. ". ). (. S. z. M. 6. 0. %. A. B. O. R. 5. /. E. G. F. 2. 1. K. V. L. w. 8. 9. ) l
nogle gode forslag på Twin-food og Louises madblog. Eftersom påsken nærmer sig tænkte jeg, at det var på sin plads at lave nogle lækre hjemmelavede påskeæg
-. -. 3. 3. 3. 3. I. d. e. t. n. y. s. u. m. r. a. f. M. g. i. j. o. p. k. ,. l. æ. å. b. ø. v. h. D. c. L. 0. 1. 2. F. H. S. V. T. 4. 5. R. 6. B. x. J. 7. O
For et par uger siden modtog jeg en dejlig påskegave fra Odensen marcipan, og da blev disse påskeæg opfundet som lidt af et stop-mad-spild projekt, da jeg stod med en rest dulche de leche og lakrids ganache
Min blomme i madeira-marmelade rækker til utallige påskeæg, så den løber du ikke tør for. Det var et forsøg i år, fordi jeg gerne ville lave en ny variant, og jeg ved, at blomme i madeira står virkelig højt på Christians liste over chokolade-marcipankombinationer, han elsker
Så omend det tager lidt længere tid end at bage brownie i en bradepande, så synes jeg bestemt det er dét værd - i hvert fald hvis man har tid og lyst til at begive sig ud i det
-. -. -. -. -. -. -. -. 3. 3. 3. 3. 3. 3. H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. æ. &. M. I. P. (. 6. ). 5. 0. 7. %. 1. F. S. '. R. T. N. V. L. *. K. O. B. C. 4. 8. °. j. /. 2. G. e g
Vend hvert æg i gryden med chokolade,til ægget er helt dækket-brug evt. Lad chokoladen stivne og opbevar herefter påskeæggene i en lukket beholder i køleskabet 100g Chokolade,fx mørk Chokolade (ca. 250g Ren,rå marcipan-fx mølle Skovly
Der er påsketema her hos mig og jeg har været i gang med at hækle forskellige påskeæg - noget, man aldrig får nok af, da de kan være i så mange variationer
Ernæringsmæssigt er påskeæggene rige på sundt fedt, protein, E-vitamin og antioxidanter. Påskeægget er for de fleste en fast påsketradition som vi forbinder med hygge og forår
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.