S. i. d. s. t. e. w. k. n. b. a. g. j. c. u. p. å. m. J. h. r. ø. v. l. ". y. f. o. ,. ). O. B. D. 1. 5. 0. æ. ½. /. 4. 3. -. 2. 7. L. A. F. 6. I. (. G. ) g
J. e. g. h. å. b. r. ,. a. t. I. l. f. n. o. d. p. s. k. i. M. v. æ. ø. O. u. m. j. V. c. H. C. L. S. P. 1. 2. K. 5. 0. 3. /. 4. F. 6. -. B. R. 7. T. 8
I. n. g. e. t. i. ,. m. f. å. r. d. h. l. é. æ. -. ). S. o. j. s. k. v. a. p. y. D. u. R. b. H. (. E. Y. M. 6. 0. J. A. O. ø. ". K. 2. 7. 5. 3. L. P. C. z. c. 4. F. B. G. 1. N. 8. /. V
H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. P. æ. &. -. M. I. B. A. K. ". G. j. 1. 7. 0. (. ). 3. 8. 4. 5. 2. T. J. ü. w. F. R. S. O
Vi havde brug for at bytte om på noglerum,. Solskins frugtsalat ogboganbefaling. Mit pusterum. – solskin på tallerkenen – i form af frugtsalat med mango og nektarin,
Påsken kan - som alle andre højtider - være noget af en prøvelse. Her tog vi et par (yderst) velfortjente fridage med lange ture langs vandet, smukke solnedgange, totalt ro og fordybelse samt en masse dejlig ikke LCHF venlig mad
F. ø. r. s. t. l. i. d. p. å. k. e. g. m. f. a. v. o. u. ). V. h. n. ,. j. c. T. b. æ. D. y. O. w. I. '. Y. U. M. H. N. 3. 0. (. 1. 2. -. 5. S. R. P. E. q. Z. J. B
Derefter ryster eller hælder man æggeviden og æggeblommen ud. Start med at tage en muffinbakke og fyld hullerne med staniol, så æggene kan stå oprejst med hullet op af
Rør svinehakket sej med salt , kom æg , mælk løg og peber i , slut af med melet. Asparges kartofler , det er nok lidt luksus at bruge , men de er rigtig gode fordi at de ikke koger ud og så smager de bare rigtig godt , jeg beholder skraldet på , koger dem med salt , lad dem selv køle ned , ikke noget med koldt vand , skæres i tern
Beklager jeg ikke fik et bedre billede, men lyset drillede mig for vildt igår aftes, og det gele der, er i hvert falde ikke 'fotoegnet', for det lyser alt for meget op
Så kom påsken over os - og selvfølgelig skulle vi også lave lidt ekstra lækkert hertil. ) - Ekstra vigtigt når nu vi hjemme hos os ikke spiser chokolade påskeæg og des lige sukkerholdige (påske-) "fristelser
P. å. s. k. e. g. u. l. m. a. r. c. i. p. n. o. v. t. h. d. b. æ. ø. D. j. L. ,. f. E. J. /. M. y. S. T. 3. 0. 4. 5. -. 2. 1. C. B. 8. H. R. (. ). K. ½. ". F
Og selvom jeg aldrig havde troet det, er jeg blevet lidt vild med den gule farve, tror måske det er forårsfeber, trænger simpelhen til forår og nu ser det ud til det er på vej
Påskegul marcipanovertrukket chokoladekage med hindbærmousse og smørcreme. Lagkagen dur selvfølgelig til alle tider, ogogså med en anden farve marcipan
Min nye hjemmelavede udstikker er blevet brugt til de her småkager. Jeg er vild med den facon. Påske kylling i glasurEt fad med Påske kyllinger -klar til påskebordet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.