Tilsæt olie og salt. Placer pizzaerne på bagepladen og smør dem med tomatsovs. Tilsæt melet lidt efter lidt, måske skal der ikke så meget i som der står, måske skal der mere i, det afhænger af hvilket mel der bruges
Fantastiske tilmadpakken, børnefødselsdage, skovturen eller lige hvad du vil. Du kan bruge dejen tilpølsehornogså, fold da dejen om en kyllinge/kalkunpølse evt
(Jeg lavede en dobbelt portion, og brugte opskriften både tilpølsehornogpizzasnegle. Jeg tog udgangspunkt i min favoritopskrift på pølsehorn, men jeg lavede den lidt om
mini-pølsehorn. 100 g gær2 tsk sukker4 dl kogt vand8 dl. Fyld til 100 stk pizzasnegle. -) det er jo ikke nogen lille portion Smør først pikantost, herefter tomatsauce ogtil sidst skinkestrimlerneSkær snegle i 1½ cm tykke skiver, sæt dem på en plade lad dem hæve i 15- 30 min-penseles med æg og bages ved 225 C. -) ) rul pølsen i som til en giffel sæt dem på en plade lad dem hæve i 15- 30 min - pensel med ægBages ved 225 C
Tag en lille klum dej og rul den til en pølse og tryk den derefter flad – placeres på bagepladenHvis dejen klistrer eller smuldrer, så kom lidt vand på fingrene, så er dejen meget nemmere at arbejde med
I. m. a. r. t. s. b. g. e. j. d. h. f. n. i. k. p. ø. l. o. D. u. æ. J. v. å. ,. H. S. y. c. B. C. ). K. P. (. 1. 2. 5. 0. ½. +. 3. L. 6. T. /. R. Æ. 4. G. O. N. V. w. -. M. z. U. |. F. A
P. i. z. a. s. n. e. g. l. m. d. k. o. ø. S. å. b. v. r. t. h. p. f. y. ,. u. æ. J. j. ). c. 4. 0. -. 3. D. 2. 5. 1. 8. ½. /. T. é. &. H. O. B. K. R. N. M. E. G. L
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Jeg sørger altid for at bruge mine rester, både for at mindske madspild generelt, men naturligvis også fordi sund mad ikke er billigt og jeg er på SU
Rul dem sammen fra bredest til smallest. Skær trekanterne ud i halve og læg en cocktailpølse i hver af de 12 trekanter. Bag i forvarmet ovn ved 200 grader varmluft indtil dejen er gylden. Til 12 små pølsehorn. 1 pk pølsehornsdej fra Netto
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte tilmadpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
D. e. r. b. l. v. a. g. t. i. n. d. P. o. j. k. m. p. f. y. s. ). å. ø. h. æ. u. ,. S. O. z. c. F. J. 3. 0. 1. 5. 7. 2. 6. -. 8. L. T. R. N. ½. 4. H. (. E. B. M. K
U. g. e. n. s. t. m. a. F. f. o. d. i. r. k. l. æ. P. ø. h. b. v. ,. y. M. I. p. c. D. u. J. å. ". K. O. 1. 6. j. 2. 5. ½. 0. 4. %. R. Æ. H. 3. (. x. ). L. B
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.