Lige inden grøntsagerne er færdige smages sovsen til med salt og evt. Eksempler på grøntsager (denne gang havde jeg bare rødløg, peberfrugt, sukkerærter og lidt hvidløg)
Start med kyllingen og skær den i tynde mundrette stykke. bland det hele godt sammen og kom op i et serveringsfad, drys de ristede peanuts henover og evt
Server medThailandskpeanutsauceog chilipasta. Lige inden servering tilsættes spire, forårsløg, limesaft og chiliflager – og det hele toppes med ristede peanuts, chilipasta ogpeanutsauce
Top gerne med friske koriander og sprøde peanutsog spis med det pinde – du vil næsten kunne se dig selv på en bænk i de travle thailandske gader med en god skålfuld Padthai fra det nærmeste gadekøkken
D. e. t. h. r. n. o. p. d. a. i. g. f. s. k. v. æ. å. b. l. J. m. ,. y. P. ø. /. w. -. c. H. 4. 3. 5. q. u. 2. R. (. ). 6. x. E. S. A. K. L. G. 0. 1. 7. C. B. z. j. O. T. M. N. ". Å
Koriander, lime, ingefær, mango, salte cashewnødder, sprøde grøntsagerog saftigt andebryst. Kom alle grøntsager, bortset fra mangoen, på en opvarmet wokpande med olie
Varm en wok op med olie. Vi havde fået nogle rejechips af min kærestes mor som jeg lavede der til. Jeg fik første gang PadThai da jeg var på en Thai restaurant i Gent i Belgien, hvor jeg syntes at det var så godt at jeg blev nød til at lave det da jeg kom hjem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.