I Thailand er alternativet typisk kylling. Nogle steder i Thailand er de ekstra dekorative medrejerne – de giver dem et lille snit i ryggen og så folder rejerne sig ud og får en ret speciel form
Mums disse thailandske fiskefrikadeller er bare helt igennem skønne og det sur/søde tilbehør i form af agurke/rødløgssalaten og den søde chili, giver den perfekte smagskombination
Jeg serverede den til en ribbensteg og sammen med en god salat. Salt og peber. Kom rodfrugterne i en skål og vend dem omhyggeligt med groftrevet løg, fintskåret krydderurter, salt, peber, hvedemel og sammenpisket æg
Retten kan serveres med det meste kød, men personligt foretrækker jeg kylling eller rejer. Pil hvidløg og mas dem med den flade side af kniven, hak dem fint
Jeg har valgt at koge en hel kyllingmed en masse grøntsager jeg havde i køleskabet. Man kan lave den med bouillon terninger eller de krydderier der følger med i de små nudel pakker
Kyllingen kan erstattes af fisk eller rejer, men du kan også sagtens køre helt vegetarisk. Top gerne med friske koriander og sprøde peanuts og spis med det pinde – du vil næsten kunne se dig selv på en bænk i de travle thailandske gader med en god skålfuld Padthai fra det nærmeste gadekøkken
I. d. a. g. e. r. n. u. t. i. l. æ. f. C. s. M. y. A. m. k. ,. h. o. p. S. ø. å. v. D. K. R. j. 2. 0. b. 1. c. 4. ½. z. F. 3. V. w. L. -. 5. T. 6. 7. H. 8
Bruger du frossen, så er det bare på panden med det, så det kan tø op. Thaikyllinge pande. Den er super nem at lave og smager virkelig godt, men jeg ved virkelig ikke, om de nogensinde har lavet noget lignende i Thailand
Start medkyllingenog skær den i tynde mundrette stykke. Halver løget og skær i tynde både, hvidløget snittes i tynde skiver sammen med chili og ingefær, champignon i tynde skiver
Padthaimedkylling. Derudover er der selvfølgelig æg i, masser af lime og toppet med friske koriander og ristede, saltede peanuts – du kan også tilføje chili for et kick, kylling for en ikke-vegetarisk version og bruge de grøntsager, du har i køleskabet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.