Meget af det mad vi køber i supermarkedet har faktisk ikke ret meget med mad at gøre. Jeg er igennem tiden blevet mere og mere bevidst om hvad jeg putter i min krop
a andet citronmåner,roulader og andet bagværk på fabrikker i Danmark og i Polen. Vanskelige markedsvilkår,stærkt stigende råvarepriser,skærpet konkurrence,altsammen har det været med til at reducere indtjeningen for Dan Cake
Smagen var fantastisk, men skær ikke i det for tidligt, brødet skal nå at sætte sig. Brændenælder Spinatprotein 5,9g 2,6gkulhydrat 1,3g 3,7gkalium 670mg 449mgcalcium 594mg 130mgjern 10mg 4,5mgvitamin A 800mg 733mgvitamin C 175mg 54mgOg det er jo ikke fordi spinat ikke er sundt, for det er det. 1 L (stoppet) friske små brældenælde skud uden grove stilke, det var lige 100 g50 g gær6 dl lunken vand3 spsk olie1 tsk salt400 g hvedemel2oo g groft speltmel1 dl solsikkefrø½ dl hørfrø1 spsk honningBrændenælderne skyldes og koges i 3 min. Bages ved 200 gr i ca 40 min, de sidste 5-10 min uden form. 1 dl solsikkefrø
Gaver i massevis. Hvis der er meget væske ved, så hæld vandet fra (til sovs) Lad lidt ligge i bunden og brug til at dryppe over stegene (dette gøres ca
-. F. o. r. 2. u. g. e. s. i. d. n. l. t. j. p. k. f. å. P. a. C. h. K. b. v. m. ,. y. M. æ. S. q. ø. c. /. ). (. 1. 8. I. 3. 6. 0. T. 7. 5. °. H. B. R. '. D. N. L. ". *. J
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. M. å. s. k. e. h. d. r. t. n. L. a. f. i. l. æ. g. D. v. o. b. u. ,. m. K. p. y. I. 2. 3. ’. (. ø. ). 1. 0. 4. ½. q. j. –. x. H. S. &. P. F. B. G. 5. R. J. c. A. +. N. 7. E. /. O. ´. T. V. U. Ø. Å. Æ. *
-. F. o. r. l. a. n. g. t. i. d. s. e. f. j. v. p. k. å. ,. b. m. D. u. O. h. æ. S. c. ø. P. y. E. &. '. H. J. C. (. ). 2. 0. *. 1. 5. I. 3. %. 6. V. /. T. 7. °. é. x. B. L
-. -. -. -. -. -. -. -. S. u. p. e. r. s. k. ø. n. æ. t. J. g. h. a. m. å. l. i. b. o. f. d. I. y. v. H. P. L. C. F. M. (. x. ,. ). j. N. V. w. D. T. 3. 6. 1. ½. c. 2. B. 5. /. K. 9. 0. O. 7. U. G. *. z. A. s g
Synet af mad giver mig ikke længere lysten til at kaste op og sundheden er atter kommet op i mig Jeg har derfor kreeret disse ekstra sunde, lækre, paleo myslibarer selvfølgelig uden gluten og sukker
Dog er viikke hellige, der skal være plads til lidt sjovt ind i mellem. Da min mand og jeg er begyndt at leve sundere, er vi begyndt at spise efter Paleo principperne
Hvad sker der så når der skal bages… så sker der nogle gange gode ting og nogle gange ikke så gode ting – Men i dag, var det et lille lækkert velskabt mirakel der kom ud af ovnen – prøv det
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. P. å. t. r. o. d. s. a. f. n. æ. e. 3. m. l. ,. k. j. g. i. p. h. u. v. ". b. I. ø. D. 7. 5. ½. H. 6. S. R. O. (. x. ). A. 1. 0. %. T. c. 4. K. y. =. 2. F. B. V. w. M. Æ. Y. C. /. ¨. ~. ^. L. E. G. i l
Samtidig er det også paleo/stenalderkost, til dem der går op i det. Stil muffinsformene i ovnen på 200 grader alm ovn, i ca 15 - 20 minutter (afhængig af hvor fast æggeblommen skal være)
farsbrødet skæres ud og serveres med lun fennikel-æble garniture med frisk timian. krydderier, løg og hvidløg tilsættes og en lille portion steges af for at smage på farsen – smag til efter behag
-. -. -. -. E. m. i. l. o. g. j. e. v. f. k. s. n. æ. r. P. a. ". d. w. c. h. p. O. t. u. S. b. ø. (. ). H. y. 2. ½. 5. F. å. z. ,. /. U. K. M. G. N. 4. V. D. L. J. A. T. *. 1. 0
-. -. M. i. n. e. d. r. g. V. I. L. D. E. m. s. v. a. p. o. k. l. N. å. ø. ,. h. t. ". y. J. b. f. j. U. O. R. æ. u. Å. F. Y. T. H. –. 4. 0. c. 1. 3. ½. *. S. P. C. K. 2. /. x. A. B. (. ). 6
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.