En god burger er ikke bare sådan at lave. Det kræver mange forsøg at ramme lige den kombination af sødt, stærk, salt, det sprøde, det saftiges og det møre der får englene til at synge
Jeg har lavede disse pana cottaer til min mors fødselsdag. Pana cottaen blev derfor serveret i de kopper de var lavet i og jordbær purren blev serveret ved siden af
Selfi' med Nü by staff woman pallietshorts. Jeg har tidligere blogget om Nü by staff woman palliet-shorts her, og min Nü by staff woman top her, hvor jeg også har palliet-shorts på under toppen, det kan ikke ses, men det gør, at det virker knapt så bart
S. å. d. a. n. h. æ. k. l. e. r. u. G. y. q. s. t. p. b. O. m. o. f. i. g. ø. 5. 0. ,. 9. 8. F. =. H. 4. v. 1. 3. (. ). 2. D. ". L. j. K. /. B. +. M. R. -
Jeg elsker vildt og takker min egen vildt leverance for muligheden. Jeg har på årets FoodFestival erhvervet mig mit eget eksemplar af "Vildt", en ny kogebog af Christine Bille Nielsen og Trine Krebs
Hvert år op til jul er vi i Den Gamle By i Aarhus - det er julehygge når det er bedst. -) De gamle huse, brosten, julelys og vaniljekransene fra den gamle bager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.