Efterårs-topping. Overskriften til denne omgang af MadbloggerUdfordringen er. Hvis du er den heldige ejer af et mandolin-jern, er det at fortrække, men pas på fingrene
-. -. -. -. -. S. å. e. r. d. t. i. l. m. n. æ. g. a. b. o. u. f. U. p. ,. s. v. k. j. J. H. V. h. ø. D. B. K. O. A. c. P. y. ). R. w. 2. I. 1. 8. 0. 7. ½. 3. F. L. 4. (. 5. 6
Det blev denne pandekagelagkage, som helt klart var et hit. 40-50 g mørk chokolade (70 %). 40-50 g. Jeg har næsten lige haft fødselsdag, så der skulle selvfølgelig laves fødselsdagskage, når familien kom på besøg
-. D. e. t. r. i. g. n. b. l. v. d. m. a. o. u. f. ,. h. ø. s. k. å. p. S. B. æ. j. K. y. /. C. G. N. J. 2. I. 0. 1. 5. 7. (. E. ). V. c. 4. F. 3. L. A. 6. 8. z
Til fyld og pynt brugte jeg3 dl piskefløde2-300 g jordbær1 brev færdig lagkagecreme (pulver)½ L mælkCremen røres af pulver og mælk og hviler 15-30 minDe optøede jordbær (væden er siet fra) moses med en gaffel. 2-300 g
Jeg var så heldig at trække Mia’s madblog, som har bloggen mia-mad. Jeg har været med i Lacucinanada‘s madbloggerudfordring, som du kan læse meget mere om her, hvor 54 bloggere deltager
Madbloggerudfordringen version 2 går i alt sin enkelthed ud på at man får tildelt en anden blog hvorfra man skal vælge en opskrift og kombinere den med sin egen og bruge mindst 3 ingredienser fra hver ret
En kartoffel-selleri roulade samt en gulerods-squash roulade med pulled salmon eller pulled rainbow trout (regnbue ørred) vendt i tangpesto fra Nordisk tang eller en anden grøn pesto med mild smag
Jeg havde svært ved at vælge, da der var så mange lækre ting, men endte til sidst med at splejse hendes hyldeblomstcheesecake med min bagte æblekage med crumble-top
Dejen til hornene er lavet med kærnemælk, der gør dem bløde og svampede, og så er de fyldt med syrlige rabarber og en sød marcipan-vaniljeremonce, rullet sammen og til sidst drysset med hakkede mandler
Min kæreste og jeg har bestemt os for, at det nytårsaften skal være to forretter - den ene er en asiatisk suppe, og denne er en restylet udgave af rejecocktail - det danske, lidt asiatisk og lidt eksotisk
I første udfordring lavede jeg lækre horn med marcipan og chokolade, i anden omgang blev det til cheesecake i glas med passionsfrugt og hyldeblomst og sidste gang forsøgte jeg mig med en pandekagelagkage med hindbærcreme og chokolade
Har du en fast nytårs-dessert-tradition. runde af madbloggerudfordringen (læs mere her). Jeg glæder mig til at få inspiration til aftenens andre måltider og nytårsløjer tikker ind på Madbloggerudfordringens Facebook side
Madbloggerudfordringen –. Når saltet er opløst, skal du komme mandlerne i og dække skålen med et stykke stanniol og lade mandlerne trække i saltvandet i 20-30 minutter
Personligt har jeg ikke den helt store søde tand og synes også ofte at søde sager faktisk er for søde, så jeg holder enormt meget af at bruge hemmelige ingredienser som avocado eller silken tofu i chokolademousse, bønner og kikærter i kager, og dadler i snack-kugler, både fordi det giver en mere afdæmpet og balanceret sødme, men også fordi næringsindholdet så får et skub i den gode retning
På bananvafler / Cheesecake / Panna cotta med karamel / Swirled i en islagkage med browniebund / Smurt mellem pandekagelagkage–bunde eller traditionelt med scones og flødeskum som i England
Pandekagelagkage – Madbl. mørk chokolade (150-200 gram). Bred den smeltede chokolade ud på et stykke bagepapir på et skærebræt i ønsket tykkelse (jeg vil foreslå mellem 3-5 mm). mørk chokolade (150-200 gram)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.