Pandekageroulade med skinke og salatfyld
Sundt og lækkert
Sundt og lækkert
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Pandekageroulade med skinke og salatfyld (3-4 pers)
  •  
  • Bund
  • 125 g grahamsmel
  • 5 dl mælk
  • 4 æg
  • 1 tsk salt
  •  
  • Fyld
  • 2 modne avocadoer
  • 3 spsk fromage frais¨
  • 1-2 spsk citronsaft
  • Salt
  • Cayennepeber
  • Peber
  • ½ lille iceberg
  • 1 pakke skinkestrimler eller en rest hamburgerryg, skåret i tern
  • 2-3 tomater
  • 1 lille grøn peberfrugt
  • ½ lille agurk
  • 100 g søde majs

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.