Tomatkompotten var udsøgt sammen med den salte skinke, men en anden gang ville jeg server denne ret med brød og smør til i stedet for croutoner, da jeg tror det iskolde islet fra smørret ville være en god kontrast til tomaten
For mig, der er vokset op medkogt torsk og senere gerne spiser en god, rød steg, er sådan en nytårsmiddag medskinkeog spinat meget anderledes, men når man først har smagt retten, er man ikke i tvivl om, hvorfor den er så højt elsket
J. u. l. e. g. a. s. r. t. k. i. n. m. d. b. o. c. T. I. D. 1. 5. K. O. M. F. U. R. V. N. P. S. H. v. ,. f. p. å. æ. ø. 2. y. 3. 4. G. L. A. E. 6. h. 0. j. B. C. Y. w. /. ½. Ø. ). -
Du kan servere skinkenmed kartofler, grønkål/spinat, ærter eller gulerødder. Inden du kogerskinken, så læs lige på deklarationen om skinken er kogt eller om den skal koges
Fjern nettet fra skinkenog skær nogle snit i fedtet så glasseringen kan trænge ned. Skinke på 1. Kogelage1 stort løg1 stjerneanis4 nelliker3 laubærbladevandGlasering3 spsk. whiskyKogskinken i kogelagen i 30-40 minutter, hvorefter den skal hvile i vandet i 30 minutter. Rør glaserringen sammen og kom den på skinken, hvorefter skinken kommes i et fad og sættes i en forvarmet ovn på 220 grader varmluft i ca
Røres som en pandekagedej og hældes direkte i en bradepande som er beklædt med bagepapir. Vi fik det sammen med en hvidkålssalat med peanuts, som I får opskriften på senere
Det ildfaste fad medskinken sættes ind i ovnen i ca. Lidt smelte smør med persille. (Da skinken er kogtog røget kan den spises kold Skinken skal kun varmes
Horn med ost ogskinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det
D. e. t. k. a. n. v. æ. r. p. i. s. h. d. m. f. l. g. y. ,. o. u. b. ø. J. 1. 2. å. M. S. F. I. 0. 9. ½. c. 3. A. 8. 5. %. 7. (. ). B. P. R. j. 4. H. -. O
Kom Serano skinken rundt om og læg kyllingefileterne i et smurt ovnfast fad. seranoskinke. Kom pikant-ost i revnerne og smør et godt lag ud over kyllingefileten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.