Paneretflæsk. Bank flæsket ud på et skærebræt. Vend flæsk i først æg, derefter i rasp/melblandingen. 4 - 6 skiver svinebrystflæsk i skiver. 4 - 6 skiver svinebrystflæsk i skiver
Vend flæsken i æg en skive af gangen, hvorefter det vendes i raspen. Steg flæsken i en pande med halv olie og halv smør indtil det er brunt, hvorefter det steges brunt på den anden side
Jeg elsker panering og derfor bliver mine dobbeltpaneret dvs. Det her er ikke slankeretten. Det er lørdagsretten til når kæresten, familien, vennerne, osv
flæsk i skiver. Bank hver enkel skive flæsk lidt flad med en kødhammer eller en kagerulle. Steg flæsken i en forvarmet ovn på 200 grader i 25-40 minutter, alt efter hvor sprøde du ønsker dem
- en italiensk sprød og nem skønhedFor efter at have adopteret den kære Orla og fundet ham et helt harem af skønne duller med krumme, ja så fortsætter vi altså stadig jagten på den helt perfekte skorpe (selvom der altså er nogle ret gode kandidater)
Varm salat med sommerrødder og paneret fisk300 gr gulerødder i stave300 gr persillerødder300 gr pastinakker’1 spsk havsalt1 bundt timian3-4 spsk olivenolie600 gr lyssej eller kuller3 dl mælk200 gr panermix el
Stegt flæsk er godt. Flæsk i skiver. Det kommer an på, hvor flæskeglade personer du skal mætte – men regn med en 5-6 pr. Der lugter af stegt flæsk i hele hytten i 14 dage efter du har tilberedt det
Paneret Tofu med Stegt Spidskål og Ærtesauce til 2 personer. For børn kan tofu godt være lidt uoverkommeligt, især hvis det serveres i store tern i en gryderet
Dette er egentlig ikke så meget en opskrift som en påmindelse på at det stadig eksisterer Det var laaaang tid siden nogen af os havde fået stegt flæsk og det er egentlig en skam, det smager jo som de gode gamle dage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.