Dette er egentlig ikke så meget en opskrift som en påmindelse på at det stadig eksisterer Det var laaaang tid siden nogen af os havde fået stegt flæsk og det er egentlig en skam, det smager jo som de gode gamle dage
Stegt flæskmedpersillesovs er en gammel klassiker i det dansk køkken. Bank flæsket fladt og læg dem i en bradepande - drys med slat og peber og sæt dem i ovnen på ca
Så grib din bedste stegepande og giv den godt med varme og kom så flæsket på. Til stegt flæsk hører selvfølgelig persillesovs og det skal være i en rigtig gammeldags opbagt variant, synes jeg
kom evt flæsket i ovnen for at holde det varmt imens du laver sovsen. 400 - 500 g flæskkartoflerpersillesovs. 75 g margarine2 spsk mel med top på2 dl mælkkartoffelvand1 grønsagsbouillionterning persille 1) Imens kartoflerne er sat over og koge, bankes flæsket ud og steges på panden i stegemargarine (pas på det sprøjter
1 portion persillesovs (der er vel ingen grund til at gentage opskriften. -) )500 gram fersk flæsk i skiver. 1 portion persillesovs (der er vel ingen grund til at gentage opskriften. 500 gram fersk flæsk i skiver
Bank hver enkel skive flæsk lidt flad med en kødhammer eller en kagerulle. Læg kødet enkelvis på en bradepande med bagepapir og krydre med salt og peber
- en italiensk sprød og nem skønhedFor efter at have adopteret den kære Orla og fundet ham et helt harem af skønne duller med krumme, ja så fortsætter vi altså stadig jagten på den helt perfekte skorpe (selvom der altså er nogle ret gode kandidater)
Kødet skulle efter denne halve time gerne være gennemstegt og næsten klar, men skal du lige have en anelse mere stegeskorpe på, så smid dem over den direkte varme lidt tid – her skal du holde øje med det hele tiden, for fedtet, som drypper fra kødet vil utvivlsom antænde og lave flammer før eller siden
Jeg kan rigtig godt lide den fra Aldi, som tilmed er rigtig billig sammenlignet med andre typer. Derudover kommer man rigtig langt med at panere tofuen i enten rasp eller sesamfrø
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.