revet ost/parmesan. Dem af jer, der ligesom mig lever uden en opvaskemaskine og næsten hver dag vasker op i hånden, ved, hvor dejligt det kan være at lave et måltid, som ikke kræver for mange gryder, pander og bestik
Dette er en ret, hvor man kan komme alverdens grøntsagsrester i, det behøver ikke nødvendigvis at være lige præcis dem, som jeg brugte og i lige præcis de mængder – Brug hvad du har
Pulled chicken er perfekt fredagsmad (og et fedtfornuftigt alternativ til pulled porked). Ellers er det en skøn weekendret, som også er nem at lave til (mange) gæster
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Køl baconet af på noget køkkenrulle, som suger fedtet. Jeg serverede denne lækre mayo til en omgang indbagt mozzarella-/pestokylling, stegte champignoner og grillede aubergines
Halvdelen af baconog svampe hakkes groft, og drysses godt med salt, peber, rosmarin og basilikum. Derfor var der i dag kun min mixkasse, og ingen confiterede åndelår, så vi må nøjes med frugt og grøntsager
Rør begge dele i pikantosten, og fordel osten i lommen på svinemørbraden. Læg baconskiverne ud på et skærebræt, så de overlapper hinanden, og læg mørbraden ovenpå
Kyllingebryst fyldt med Pikant smøreostog omviklet med bacon. Fyld godt med ost i og vikle derefter et par skiver bacon om således at osten lukkes godt inde
Og hvis man ikke er til smørreost, så kan man jo bare undlade at smøre det i. ← Previous post. Kombinationen mellem løg, peberfrugt ogbacon er bare fantastisk – smagen og skøn og konsistensen er bare spot on
Start med at røre flødeost, soltørrede tomater, basillikumblade og smag til med salt og peber. Idag er det manden i huset som laver maden, og derfor også ham, som får lov at være gæsteblogger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.