Jeg elsker panering og derfor bliver mine dobbeltpaneret dvs. Det her er ikke slankeretten. Det er lørdagsretten til når kæresten, familien, vennerne, osv
- en italiensk sprød og nem skønhedFor efter at have adopteret den kære Orla og fundet ham et helt harem af skønne duller med krumme, ja så fortsætter vi altså stadig jagten på den helt perfekte skorpe (selvom der altså er nogle ret gode kandidater)
Varm salat med sommerrødder og paneret fisk300 gr gulerødder i stave300 gr persillerødder300 gr pastinakker’1 spsk havsalt1 bundt timian3-4 spsk olivenolie600 gr lyssej eller kuller3 dl mælk200 gr panermix el
Sådan var det i sidste uge, hvor menuen stod på friske rødspættefileter. Egentlig fandt jeg bare det frem vi lige havde liggende og resultatet blev rødspættefilet i fad med en masse grønt, pesto og hakket mandler
Paneret Tofu med Stegt Spidskål og Ærtesauce til 2 personer. For børn kan tofu godt være lidt uoverkommeligt, især hvis det serveres i store tern i en gryderet
Vend rødspættefileterne i mel tilsat lidt salt og peber og steg dem et par minutter på hver side. Server de varme rødspættefileter med bagte kartofler og grønt
Jeg lod mig inspirere lidt af det bahji jeg lavede i sidste uge. Man kan bruge alle de forskellige slags grøntsager man nu har lyst til, måske er der noget der smager bedre end gulerod
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.