Panettone – julekage med kandiseret frugt og rosiner fra Lombardiet
In-Italia Blog
In-Italia Blog
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • . 8-12 personer
  • Ingredienser
  • 800 g hvedemel
  • 60 ml mælk
  • Dag 1 Udblød gæret i en gryde med lunken mælk og tilsæt en fjerdel af melet. Bland til en lind dej og form den til en kugle, dæk den til med et klæde, og stil den til hævning på et lunt og tørt sted til dagen efter.
  • Ingredienser
  • 800 g hvedemel
  • 60 ml mælk
  • Dag 1 Udblød gæret i en gryde med lunken mælk og tilsæt en fjerdel af melet. Bland til en lind dej og form den til en kugle, dæk den til med et klæde, og stil den til hævning på et lunt og tørt sted til dagen efter.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.