Skær resten af jordbærren i halve og kvarte, og fordel dem i glassene sammen med ribs ogsolbær. Du kan også lave pannacottaer i forme, så du vender dem ud på en isasiet og pynter dem med kompot, frisk frugt eller lignende
Lige inden servering, vendes pannacotta'en ud af foliebægrene, og der dekoreres med friske bær. Dette er opskriften på den klassiske og oprindelige PannaCotta, blot med ingredienserne fløde, mælk og sukker
I bunden er et lag lækker karamel (på billedet ligner det måske ikke et lag, men det er fordi pannacottaen er løbet ned over), og det spiller så godt sammen med den syrlige hindbærcoulis på toppen
Er du mere til en almindelig pannacotta, skulle du prøve denne med mandelaroma ogjordbærcoulis, eller den mere utraditionelle med kakao og appelsingelé
Der er egentlig allerede en opskrift på pannacottamedhindbærcoulis på bloggen (se bare her), men den anden dag fik jeg en ide til en ny, efterårsversion med æble og karamel
I. n. s. p. i. r. e. t. a. f. o. k. å. b. l. g. w. c. h. d. v. j. ø. D. m. ,. æ. W. '. ). 6. P. 2. 5. 0. u. 1. y. F. H. –. U. T. 3. -. 4. K. é. S. B. L
N. o. k. e. n. y. u. t. g. a. v. d. I. l. i. s. r. P. C. ,. f. ø. G. m. j. ✿. O. p. 6. -. 8. A. T. 5. 1. 0. 3. /. 4. h. Y. B. å. b. æ. S. L. 7. H. R. é. F. `. ´. ¯. ). ░. (. •. \. |. ◠. ‿. _. ¸. ٭. ✻. ☆
P. a. n. c. o. t. ,. d. i. r. e. k. v. s. «. f. l. ø. ». D. g. m. p. u. j. y. b. æ. -. H. I. A. R. T. 4. 1. 2. /. h. S. K. L. 0. å. B. ด. ี. แ. ล. ะ. ห. ว. า. น l
Server panne cottamedbærrerne i vin og honning. Læg den udblødte husblas med det vand, som hænger ved, i den varme flødeblanding, og rør indtil husblassen opløses
N. å. e. r. d. t. n. y. l. i. g. S. h. a. o. f. u. k. b. ✿. s. m. ,. j. ø. p. P. æ. K. J. v. 2. 0. T. 1. 9. 8. -. I. D. c. ". ♥. 6. 3. 5. 7. ½. é. F. L. H. A. U. ✿ l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.