Jeg elsker sovs i mange afskygninger. Problemet er at med mange sovse følger en hel del kalorier. Hvis du vil have en klassisk brun sovs, kan du tilsætte et par laurbærblade, kulør og lidt rødvin
Ingredienser5 røde paprikaAlle blade fra en basilikumplante2 fede, knuste hvidløg (evt mere - alt efter smag)1/2 knust chili (evt mere - alt efter smag)1 - 1 1/2 dl græsk yoghurt2 spsk olivenolieSalt og peber1. Bag paprika i ovnen ved 175 grader i 20 minutter (så de er bløde og saftige)2. Udsten paprikaen og blend dem med olie, basilikumblade, hvidløg og chili3. Tilsæt græsk yoghurt og smag til med salt og peber 5 røde paprika
si vandet fra og kom mandlerne op i skålen igen, kom nu resten af salten og den røget paprika over og rør rundt så saltet og den røget paprika er fordelt på alle mandlerne
En god måe at sparte lidt syre i sovsen så den bliver mere af balanceret. Smag sovsen til med mere peber og smag til med citron, hvis den har behov for det
paprika. Kom smagsneutral kokosolie i en wok eller en dyb pande og svits røget paprika. 2 spsk paprika. Bønnespaghetti med oksekød og røget paprika i “flødesauce”
Frisk pasta med laks i tomat fløde sovs, nem og lækker ret til hverdagen. Tilsæt bouillonterning og fløde, lad sovsen småsimre, smag den til med salt, peber og sukker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.