Bland finthakkede oliven med hakkede basilikumblade og fordel blandingen på rødspættefileterne. Rul fileterne sammen fra halen og sno en halv skive skinke omkring, så fileten holdes sammen
Lav en marinade af olie, saften fra lime og appelsin, sukker, vand, salt og peber. Hæld lagen i en pose eller skål sammen med rødspætterne og marinér dem i mindst 20 min
En travl uge. med mange møder om dagen og aftenarrangementer. I aften skal jeg f. eks. i den lokale biograf som frivillig og sælge billetter til Skammerens datter
Vi har før delt opskriften på rødspættefileter paneret i sesam. Denne variant har vi i stedet paneret i mandelmel - det smager også rigtig skønt, og minder mere om traditionelle rødspættefileter
En lidt sød fornøjelse. Salsaen kan sagtens serveres til andre stegte retter. Lignende opskrifter. Rødspættefilet med krydderpasta, salsa og ris kogt i kokosmælk En skøn thaiinspireret ret
Citron-, rosmarin- og parmesanpaneret kotelet. Udgivet den 4. november 2014 by Karen Engell Dalsgaard. Mens vi venter på opklaringen af Muslingemysteriet, kan vi vel lige så godt gå videre i verdens gang, ikke
Vend rødspættefileterne i en blanding af majsgryn og friskrevet parmesan krydret med salt og peber. Rist hasselnøddekernerne på en tør pande og gnid skallen af
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.