Pasta med oksekød og smagen af det fantastiske land Mexico. Kogpastaen. )Denne ret er efterhånden en klassiker herhjemme, og både mig og Mikkel er vilde med den
Fuldkorns pasta med cremet laksesauce ala FiloOpskriften er inspireret af min storesøster med få ændringer, og er ganske let at lave med meget få ingredienser påkrævet
Jeg har her lavet retten med grovpasta, men du kan også sagtens bruge glutenfri fiberpasta. Retten findes i mange variationer, og jeg har her taget udgangspunkt i mange af opskrifterne og samlet det bedste fra alle
Kogpastaen efter anvisningen på pakken. Det smager også fantastisk godt, og er nemt alt lave. Når pastaen næsten er færdig kogt, kommes laksen i flødeblandingen ogkoger med nogle minutter
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Vand til pastaenkoges i en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende. En hvid sauce, parmesan og gerne lidt grønt i form af ærter og asparges, det er vist blevet kærestens hof
rucola salat. Kogpastaen som henvist på pakken. frisk pasta. "Lækker og nem aftensmad". rucola salat. Vend pasta med fløde, lakse stykker og peberfrugt
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Jeg elsker fedmen i en carbonara, men vil dog gerne have en frisk salat ved siden af også. Hvis man synes, at en cabonara er for fed, så kan man snildt friske den lidt op med en lækker salat
Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. Skær kyllingen i tern og steg dem af i en dyb pande eller gryde med lidt olie,krydder kødet med lidt salt og peber
Kan gjerne serves med litt revet ost på toppen og litt salat ved siden av. Denne retten er etter inspirasjon fra min far, utrolig gode smaker og deilig kremete pasta
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.