D. e. n. s. t. i. d. l. æ. g. p. å. m. b. o. …. h. a. r. f. k. M. j. v. S. ,. ø. u. O. G. J. F. -. B. (. 2. 1. ). ½. c. 0. 6. 5. L. 8. y. T. K. H. P. 3. 4
Skær dem i grove stykker og smid dem ovenpå den friskkogtepasta. Pensl med olie og steg dem på en meget varm pande til de er sprøde og gyldne på begge sider
Lad pastaen dryppe af, hæld den tilbage i gryden og tilsæt saucen sammen med krydderurter. Når jeg kommer sent hjem fra arbejde og er træt og sulten, så er en pastaret simpelthen det mest fantastiske der findes
Champignonerne skæres i skiver og løget i tern. Pastaenkoges al dente i letsaltet vand. Anrettes på tallerkener og serveres med frisk revet parmesan eller parmesanflager
Skru ned for varmen og lad det simre efter kogetiden på pakken medpasta (ca. Denne ret minder om en pastaret jeg fik meget i min barndom og gærflagerne giver en ostelignende smag til retten
J. a. ,. j. e. g. k. n. l. i. s. å. o. d. t. r. ø. m. P. u. f. b. v. h. D. p. y. S. -. O. I. G. F. M. c. –. (. 3. ). 1. 5. 0. ½. 2. 7. 9. %. L. C. æ. B. A. 6
Pastamed bønner, champignonog bladbeder. medpastaen. Men man kan også bare bruge almindelig pasta. I dag kan man jo få mange slags pasta lavet af andet end hvedemel
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Men allerførst denne cremedepastaretmed kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignonog de lækre soltørrede tomater
Brug en panne med høj kant. I den samme panne har du nu pasta. Skær broccoli i små bider og hak løgen. Fløde,vand,buljong og hakket tomater + resten af krydderier, bland godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.