Jeg har brugt fuldkornspasta og vendt med cremefraiche, chorizo og frisk persille, krydret det hele med hvidløg, røget paprika og lidt chili og toppet med ost
Smag til med salt og peber, vend pastaen i saucen og server med parmesanost på toppen. De fleste kan lide pasta og kødsauce, men den traditionelle version kan let gå hen og blive lidt kedeligt, og så leder jeg normalt efter alternativer
Pastamedchorizo og frisk tomat. Bland med den kogte pasta og smag til med salt og peber. Den ene aften kom der denne skønne, krydrede pastaret ud af en god håndfuld cherrytomater – og den kan helt klart anbefales
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Sprødstegt kylling medpastamedchorizo, soltørrede tomater og frisk basilikum. Pasta koges efter anvisninger på pakken, og så, når vandet er hældt fra, vender du den rundt i saucen efter bedste evne sammen med en flok friske basilikum- og salvieblade
Bland sammen pasta, brokkoli og chorizo og hell over oljen, som er igjen i stekepannen. Chorizo blir som regel laget med svinekjøtt og paprika, det er paprika som gir pølsen den røde
Du er ikke rigtig med på moden, før du har kastet dig ud i one pot pasta. Det kan jeg så trygt og roligt sige, at det er jeg nu Og det er da helt sikkert på tide, for one pot pasta er jo en genial opfindelse – tak til ham/hende, der introducerede det for os andre
Servér med frisk pasta, parmesan, ciabattabrød, en god olivenolie og et godt glas rødvin. Og så kom jeg i tanke om denne pastaret, som jeg ofte har lavet i Danmark på netop denne årstid
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Vandet hældes fra pastaen, og serveres med laksesaucen oven på. Vand til pastaen koges i en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende
Men allerførst denne cremedepastaretmed kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Brug en panne med høj kant. I den samme panne har du nu pasta. Ha et låg eller leg et folie over, lad koge på svag varme i ca 15 minutter eller til pastaen er mør. 250-300 gram pasta penne
Jeg er vild medpastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet medpasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Hvis man synes, at en cabonara er for fed, så kan man snildt friske den lidt op med en lækker salat. Det er simpelthen for sjældent, at man begiver sig ud i en hjemmelavet pasta cabonara, og det er for dumt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.