Hermed blev aftensmaden en pastaret, som vist godt kan tåle at blive hevet frem en anden gang. Et smut forbi en af de butikker, som havde valgt at holde åbent, og indkøbskurven indeholdt herefter en pose rejer og en portion frisk pasta
Aftensmaden blev en hurtig omgang pasta og resultatet blev faktisk rigtig godt. De var egentlig tiltænkt til en god frokost med en rejemad eller to, men sådan skulle det ikke gå denne gang
Jeg kogte pastaen i god tid, så den varmede jeg bare lige før servering i den varme flødesauce. Ja, aftenens opskrift er en super dejlig og nem pastaret
På vej hjem fra arbejde supplerede jeg med champignon, store frosne rejer og frisk pasta. Til sidst vendes pastaen i sovsen og så er der klar til serveringen
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Vandet hældes fra pastaen, og serveres med laksesaucen oven på. Vand til pastaen koges i en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende
Men allerførst denne cremedepastaretmed kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
Brug en panne med høj kant. I den samme panne har du nu pasta. Ha et låg eller leg et folie over, lad koge på svag varme i ca 15 minutter eller til pastaen er mør. 250-300 gram pasta penne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.