Køb noget frisk pasta, som løfter retten et sidste stykke. Frisk pasta. En skøn hverdagsret, som egentlig startede med en jævn kedelig opskrift, men som vi piftede op med lidt madfløde og bacon
frisk pasta. 25 g tørrede kantareller (medmindre du kan skaffe frisk, for så brug selvfølgelig dem) 500 g frisk pasta 2 små løg, finthakkede 2 fed hvidløg 2 1/2 dl madlavningsfløde 1/2 hønsebouillon-terning 25 g [
Aftenens meget, meget simple – men yderst velsmagende – pastaret. 6 sekunder eller hvor lang tid du nu er om at åbne en pakke pasta. 1 pakke frisk pasta 1 trøffel Lidt trøffelolie Friskrevet parmesan Friskkværnet peber Lidt finthakket persille til pynt Kogpastaen aldente i letsaltet [. 1 pakke frisk pasta
For mig er der ikke meget, der slår en skål god, frisk pastamed hjemmelavet pesto, friske cherrytomater og basilikum – det er nærmest indbegrebet af sommer
Man skal ikke undervurdere de friske krydreurters evnen til at give retten smag. Anret pastaenmed kantarelsaucen, små stykker af serranoskinken samt frisk timian
Start med at sætte pastaen over. Løg, squash ogpasta vendes sammen. Her er en hurtig, men genial pastaret til hverdage, hvor det hele skal gå lidt hurtigt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.