Svinemørbradmedparmaskinke, salviemedpastamed sprødstegt parmaskinke, rucola, fløde ogcitron. På med rucolaen og lad den falde sammen, inden du smiderpastaog sprødstegt parmaskinke samme vej
Denne gang fikvipastaog en håndfuld revet pecorino ost til, man kan også bruge parmesan. Den nemmeste opskrift man kan lave er vist rester Den anden dag fik jeg lavet en stor portionsvinemørbradi flødesauce og hold da op hvor bliver det bare ved med at smage godt
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. l. y. h. u. r. t. g. p. a. s. å. e. f. d. o. k. æ. -. ø. v. m. b. D. P. K. ,. C. B. H. 2. 1. 0. /. 4. 5. 7. ½. c. F. S. 3. V. A
Kogimenspastaen. Denne pastaret hører til den i den absolut sunde ende. Til gengæld har den naturligvis heller ikke den cremede smag, som de mere fede versioner har, men den er lækker ogfrisk, og et godt alternativdertil
Rivcitronskallen, bland citronsaft, citronskalogolie, rør de hakkede basilikumbladei – og bland med rygende varm, friskkogtpasta sammen med en håndfuld revet frisk parmesan
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af friskspinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremedericottaostmed et lillekick fra chiliflagerneog masser af friskkværnet peber, citronsaftog -skal
Vand tilpastaenkogesi en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende. Jeg har derfor brugt nok krafter, så det var nødvendigtmed en hurtigog nem aftensmad
Men allerførst denne cremedepastaretmedkylling, svampe, friskspinatog soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignonog de lækre soltørrede tomater
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.