Du kan bruge den som hovedret med brød. Smag til med Herbes de Provence samt salt og peber. Serveres som tilbehør til kød eller som en selvstændig ret med salat og brød
Hæld vand eller olie fra tunen, og bland den med de mosede kartofler. Jeg har læst nogle forskellige opskrifter på tun krebinetter – så nu skal det afprøves
Du må sjusse dig lidt frem med mængden af ingredienser efter smag og behag. ) Jeg fandt rester frem fra køleskabet og improviserede – og opfandt mig egen tunrulle
Varm en pande op med olie. Disse tun kager er virkelige gode. Tun kager. Hæld vandet fra tunen. Tag en spiseske af tun massen op og pres overskydende væske af
Tør tunbøffernemed køkkenrulle og giv lidt salt og peber. Retten er stopfyldt med gode proteiner, fibre og fedstoffer, så du kan roligt spise med god samvittighed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.