I går blev det til en lækker variation med tomat, chorizo, mozzarella, rødløg og pinjekerner. Tærte er nem og hurtig aftensmad - specielt hvis man gør lige som mig og snyder med en færdig tærtedej
In a large skillet over medium heat, heat oil. Add crushed tomatoes, basil, and crushed red pepper flakes and stir until combined and warmed through, 3 minutes. Top each breast with 1 slice mozzarella and cover with a lid until melted. 4 slices mozzarella
Behold stilkene og stop dem sammen med citronerne ind i kyllingen. Imens du skærer kyllingen ud, skraber du kartoflerne løse af bunden på bradepanden og hælder skyen fra over i en skål
J. a. ,. j. e. g. k. n. l. i. s. å. o. d. t. r. ø. m. P. u. f. b. v. h. D. p. y. S. -. O. I. G. F. M. c. –. (. 3. ). 1. 5. 0. ½. 2. 7. 9. %. L. C. æ. B. A. 6
chorizo, hvidløg og chili skæres i skiver og kommes på en pande sammen med olivenolie. Når spaghettien er kogt hældes vandet fra, og pastaen kommes op på panden, og vendes rundt sammen med de andre ingredienser
Nå, men aftensmaden stod som sagt på noget nemt og det må denne pastagratin ihvertfald gå som. Tommi har i noget tid haft en drøm om en moutainbike-cykel så fredag aften så han sit snit til at køre ud og købe en imens jeg var i Tyskland med min mor for at proviantere
Der krydres med paprika, cayennepeber, sort peber og salt efter smag – pas på med saltet dog – chorizoen er ret salt/røget, så det kan hurtigt blive for meget
Og så er retten klar til servering - chorizoens særlige røgede kraftige smag kommer virkelig frem i denne ret, og den er meget lækker til et godt glas rødvin - evt med et stykke godt brød og lidt pesto til
Jeg er ihvertfald helt vild medchorizo, som kan bruges til mange ting og fungere rigtig godt sammen med æg i fx omeletter, men er også godt sammen med pasta eller i retter som denne, hvor den giver en masse smag
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig ogsånogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.