H. a. v. d. e. n. i. o. m. t. j. g. l. p. s. r. c. h. ,. y. k. æ. J. ø. å. f. C. u. K. O. b. P. -. (. 4. 2. ). 1. 0. –. 5. ½. A. 3. 8. D. L. B. S. T. Æ
J. a. ,. j. e. g. k. n. l. i. s. å. o. d. t. r. ø. m. P. u. f. b. v. h. D. p. y. S. -. O. I. G. F. M. c. –. (. 3. ). 1. 5. 0. ½. 2. 7. 9. %. L. C. æ. B. A. 6
De hakkede tomater tlsættes sammen med maggiterningen og krydderierne. Serveres med rucola på toppen. Skinke, champignon, pepperoni,ananas og ost fordeles ligeledes ud over dejen
Smag til med salt og peber og server drysset med persille. Champignonog hvidløg ristes i olie og tilsættes sherry eller portvin, og det giver champignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt til kylling, svinekød og oksekød
Rist sesamfrøene på en tør pande, og rør dem sammen med miso, olie, citronsaft og presset hvidløg. Skær champignonerne over på tværs, og dyp hvert stykke i saucen
Tomatkompotten var udsøgt sammen med den salte skinke, men en anden gang ville jeg server denne ret med brød og smør til i stedet for croutoner, da jeg tror det iskolde islet fra smørret ville være en god kontrast til tomaten
For mig, der er vokset op medkogt torsk og senere gerne spiser en god, rød steg, er sådan en nytårsmiddag medskinkeog spinat meget anderledes, men når man først har smagt retten, er man ikke i tvivl om, hvorfor den er så højt elsket
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.