Køl dem herefter hurtigt af under kold vand. Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Og server det hele flot anrettet ogmed en hjemmelavet dild-dip til at dyppe i. Skær en lomme i alle kyllingebryster, fyld smørreosten i lommen så meget som man nu end ønsker, luk kyllingebrysterne med bacon
Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Brug en panne med høj kant. Fløde,vand,buljong og hakket tomater + resten af krydderier, bland godt. Tag så kyllingen og bacon oggrøntsagerog bland det godt
En del af opskrifterne kender I allerede, men jeg vil i det her indlæg give jer opskriften på den grønne pastasalat, og vender senere tilbage med opskriften på min tomatsalat med mozzarella
Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.