-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. I. d. a. g. k. o. m. e. r. t. l. æ. n. v. i. F. s. J. h. ø. '. f. D. M. p. ,. å. u. b. 2. y. j. c. ". 1. K. C. (. 3. ). S. w. 5. 0. 7. /. 4. 6. T. R. L. x. P. *. B. E. H. G. 8. V. N. O. W
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
Hindbær medchoko-karamel fyl. Håber det er bedre sent end aldrig, at i endelig kan få lov at slå jer lås i køkkenet med denne lækre hindbær og hvid chokolade mousse kage
-. E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. 8. P. I
-) Ca. Kager uden mel og sukker. Bland mosen med havregryn og hakket chokolade. 12 - 14 stk. Tril dejen i hånden til 12 - 14 valnødde store kugler. Bag kagerne ved 200 gader i 15 minutter. 12 - 14 stk
Hvis man vil imponere sine gæster med noget lækkert, så scorer den altså virkelig point den her. To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu
da jeg første gang faldt over opskriften var den oprindelig en brownie opskrift, men eftersom nogle ingredienser er blevet fjernet og justeret, så er den blevet mere chokoladekage agtig, men stadig med et lækkert og svampet brownie ‘touch’
-. -. -. -. O. v. e. r. t. æ. k. n. a. g. R. 1. D. u. l. d. i. f. o. ,. y. s. b. m. z. j. å. S. H. p. P. h. N. ø. J. w. L. (. c. M. K. A. ). 2. B. /. 3. F. 4. 5. G. I. T
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.