Inspireret af Claus Meyer, har jeg derfor forsøgt at pifte de lidt traditionelle hakkebøffer op med nogle syltede grønne peberkorn og sammen med den skønne pebersauce, blev det faktisk til en rigtig lækker hverdagsmiddag
De her blodrøde bedebøffer er perfekte til en lækker burger med guacamole, men du kan også bruge dem til en lækker efterårsmenu med stegte/bagte kartofler og andre rodfrugter, linse- eller speltsalat og måske en pebersauce
Pebersaucen fik vi faktisk i sidste uge, men jeg fik hverken taget billede eller skrevet opskriften her på bloggen, så den kommer lige med i denne omgang i stedet for
4-6 fadkoteletter20 g margarine1 tsk salt1/4 tsk peberSauce. Hvor denne opskrift stammer fra kan jeg ikke huske, jeg har haft den på en håndskrevet seddel
Dejlige aspargeskartofler, en god pebersauce og lidt sundt gør sig godt sammen med roastbeef. Roastbeef kan tilberedes på grill, gryde og som denne gang på pande
Hovedretten bestod af oksemørbrad med pebersauce, ristede svampe, småløg og jordskokker. I sidste uge var jeg med Bøfklubben på besøg hos den godt gemte Restaurant Rørbæk Sø
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.