I dag skulle et stykke af den store oksefilet, som jeg købte forrige uge, finde sin vej til bordet. Disse små pakker blev sat indtil kødet da der var gået ca
Hæld væden fra til sauce, og lad stegen hvile ca. Krydret oksefilet i Römertopf. Smag saucen til. Gnid oksefileten ind i krydderierne (stødt nellike, muskat, salt og peber)
Inspireret af Claus Meyer, har jeg derfor forsøgt at pifte de lidt traditionelle hakkebøffer op med nogle syltede grønne peberkorn og sammen med den skønne pebersauce, blev det faktisk til en rigtig lækker hverdagsmiddag
Jeg var et smut forbi Irma i Århus, da man skal jo holde sig til så længe det varer. Kærestens opgave blev derfor at vælge om menuen i går skulle stå på oksefilet eller blåmuslinger, og han besluttede sig for en ordentlig bøf på grillen
Selvom oksefilet og oksemørbrad er dyre udskæringer, så er det jo ikke meget man skal bruge af det, så gå til en slagter og køb en lille mængde af noget godt
Skær kødet i mundafrettet stykker- stiltil side i en skål så det opnår stuetemperatur. Vask dine ris grundigt i koldt vand, og bring dem til kogning efter anvisning
Tilsæt løg og hvidløg og svits videre et par minutter. Tilsæt gulerødder, bladselleri, chili og champignon sammen med paprika og cayennepeber og svits nogle minutter igen
De her blodrøde bedebøffer er perfekte til en lækker burger med guacamole, men du kan også bruge dem til en lækker efterårsmenu med stegte/bagte kartofler og andre rodfrugter, linse- eller speltsalat og måske en pebersauce
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.