-. -. F. R. A. G. I. L. T. É. M. E. D. H. V. C. O. K. e. s. p. r. ø. d. m. a. n. g. b. u. f. y. l. t. i. c. h. o. k. å. v. ,. æ. 1. 0. B. U. N. 6. (. 4. ). 3. 2. 7. 5. ”. j. x. /. P. Y. S
P. o. r. t. v. i. n. ,. s. e. k. ø. d. g. c. h. l. a. V. E. L. B. K. O. M. N. S. Y. T. D. R. 1. 0. u. /. 2. p. I. C. ½. f. j. 7. 5. 4. æ. b. m. y. 6. (. 3. ). å. é. F
Lammehals - Kastanjer - Kantareller. Vi er nu fremme ved hovedretten i denne omgang af Madsvinene. Lad os se, hvad Jan har fået ud af Le Chef´s opskrift med lammehals, kastanjer og kantareller
Lammehals - Kastanjer - Kantareller. Vi er nu fremme ved hovedretten i denne omgang af Madsvinene. Lad os se, hvad Jan har fået ud af Le Chef´s opskrift med lammehals, kastanjer og kantareller
-. D. e. n. l. æ. k. r. c. h. o. a. d. g. y. t. m. s. ø. j. u. i. ,. 2. 0. (. 7. %. ). 3. f. 1. /. v. b. p. 5. G. L. A. S. U. R. P. Y. N. T. H. J. é. å. B. 4. V. O
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
I dag vil jeg gerne dele denne opskrift på sunde chokolade kugler. En chokolade kugle indeholder ca. Åben pakken med chokoladen, knæk et stykke af og spis det
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
- gem det. Chokolade cupcakes med jordbærcenter – hvordan lyder det. Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Tumblr(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pocket(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)
Chokolade har normalt ry for at være usundt og noget man skal passe på. Du vil med stor glæde modtage denne nyhed, hvis du er lige så stor en chokolade elsker som mig
To af mine yndlingskager i et, chokoladekage og tiramisu. Du får en lækker intens chokoladekage der har den rigtig chokoladesmag fra netop chokolade og ikke kakaopulver
Der er en del ventetid ved denne kage – Start derfor i god tid, helst 1-2 dage før den skal serveres. 1,5-2 vaniljestænger. 5-7 spsk. 2-3 timer. – Kom nu kagen med kirsebærsovs på i køleskabet i minimum 2-3 timer – Meget gerne mere. 1,5-2 vaniljestænger. 5-7 spsk sukker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.