Pengasiusfileter Æg Rasp Nye kartofler Gullerødder Forårsløg Broccoli Smør til at stege i og rigeligt af det , så fisken bliver sprødog lækker og ikke sætter sig i panden
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. G. o. d. h. v. e. r. a. g. s. m. t. å. k. f. l. p. b. c. n. O. i. j. u. M. 3. 2. 0. 1. B. ø. (. –. ). 5. æ. L. K. H. T. S. R. y. -. D
Disse kyllingenuggets var egentlig ment som et eksperiment, noget der ikke skulle på bloggen, men de blev så gode, at jeg besluttede mig for hurtigt at knipse et par (en smule mørke) billeder og dele opskriften med jer alligevel
Selvom bygottoen bages i ovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige ogsprøde fra valnødderne
Læg fileterne på et bræt, bank dem lidt og læg fyld på midten af hver filet. Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – ogbaconsvøb
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. D. e. j. l. i. g. s. a. m. n. k. o. t. r. f. y. d. v. æ. ø. -. å. h. u. p. 4. c. 1. 3. 0. 2. 6. 5. b. ½. ¼. z. /. K. N. x. L. T. J. S
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.