Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Jeg sørger altid for at bruge mine rester, både for at mindske madspild generelt, men naturligvis også fordi sund mad ikke er billigt og jeg er på SU
Drys med citronsaft, salt og peber. Kyllingespyd med nudelsalat. Ja så skal du ikke lede meget længere, for dette smørstegte spidskål er både nemt, lækkert og sundt
Quinoa-chokoladekage. - en håndfuld hakket ramsløg. Det kræver lidt tålmodighed at lave dem til runde deller på panden med to skeer, men det skal nok lykkes
Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
Så kan man dampe nye løg og spidskål og spise dem med kryddersmør, og man kan lave melonsalater – enten den klassiske med vandmelon, feta og mynte eller den asiatiske model, Marineret melon med chili, løg og koriander
Eller æg til at smøre medog sesamfrø til drys, når det er burgerboller, man vil lave. Man kan rulle en klat syltetøj ind i giflerne – eller undlade kardemommen og putte skinke og ost ind i dem
Dejlig sprød salat der duer til det meste tilbehør. Er blevet virkelig storforbruger af grønkål (gerne den færdighakkede og skyllede udgave) Den her salat er medgrønkålog fennikel der begge bidrager med smag og sprødhed
Pilaf er oprindeligt en ret – ellertilbehør – der bliver tilberedt af langkornede ris. Varm olien i en sauterpande ved medium varme, tilsæt løgene, og lad det simre, til løgene er gennemsigtige og bløde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.