1 cuvette
fra ungkvæg marineret i Colorado Kates marinade
1 løg
pr. person
2 baconskiver
pr. løg
Kartofler
225 grader,
når stegen er taget ud. De er klar, når stegen er færdig med at trække – løgene skal være gennembagte (prøv med et grillspyd), og kartoflerne skal være lysebrune.
–. S. o. m. t. i. l. b. e. h. ø. r. n. f. s. k. …. a. v. d. j. g. y. ,. D. æ. u. c. P. å. T. w. z. ”. E. J. p. M. -. (. 4. 6. ). 0. 3. 5. 1. 7. /. ½. L
) Valgte at marinere den og spise den med stegte rodfrugter og rødvinssauce. Jeg blandede alle ingredienserne til marinaden sammen og kom det i en pose med mørbraden, hvorefter det fik en ½ time i køleskabet
Ikke noget med at bruge kulholdere ude i siden. Der skal være så meget marinade at det kan dække lammekøllen godt, og marinaden skal være som en tynd grød, så hold lidt igen med olien
Saucen tilberedes ved at koge det sidste soya, den sidste honning, hoisin og chilisauce ind til en sirupsagtig konsistens – gaaaaaanske langsomt, som smagen rigtig kommer til sin ret
Læk kødet i og dæk med et låg eller stanniol. Overhæld kødet med marinaden jævnligt. Hæld stegeskyen/marinaden over i en gryde og kog det op med 100 gr
J. e. g. l. a. v. d. m. t. i. h. n. j. f. ø. r. u. o. p. s. k. N. I. å. æ. b. ,. S. y. T. R. D. c. 1. /. 2. é. (. ). 3. 0. -. F. U. M. B. 5. L. 4. K. H. 6. O. A. G
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.