Pistaciekage med chokoladeganache
Køkkenet på Kvisten
Køkkenet på Kvisten
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 150 gram pistaciemel (blend selv pistacienødder til fint mel i en blender)
  • 4 æg
  • 200 gram kokossukker
  • 75 gram mandelsmør
  • 2 tsk ren vaniljepulver
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 avocado
  • 100 gram mørk chokolade – jeg brugte en blanding af to økologiske chokolader fra Vivani – en meget mørk og en lys – som begge er sødet med kokossukker i stedet for almindelig sukker, og derfor påvirker blodsukkeret meget mindre. Den ene har en kakaoprocent på 92 og den anden en 50.
  • 4 spsk kokossukker
  • 1/2 tsk ren vaniljepulver
  • kommen

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.