Men jeg synes ikke helt jeg kunne ramme den rigtige smag ved at lave en “almindelig” version, så derfor lod jeg mig inspirere af sidste uges djævleæg, og forsøgte mig med en djævle æggesalat i stedet
Og sådan er det ogsåmed salater – mayonnaisesalater som de kaldes. Æggesalat – Som med alt andet – næsten – ifølge min overbevisning, så findes der intet bedre end det der er hjemmelavet
Gæren opløses i det lune vand og derefter kommes olie, salt, sukker og en god portion af melet i. Tilsæt mel indtil dejen er smidig og kan æltes på bordet
Dæk den til med et fugtigt viskestykke og lad den hæve en time. Slut med at købe pitabrød. Det er virkelig nemt at bage sine egne pitabrød, og de er utrolig meget bedre end dem man køber
Her til aften har menuen stået på pitabrødmed grøntsager, skinketern og minifrikadeller. Det var det heldigvis i dag, så lige snart jeg kom hjem fra arbejde gik jeg i gang med dejen, og lidt over en time efter, kunne jeg tage de første ud af ovnen
Bland hvidløg, friskhakket persille og citronsaft sammen med mayonnaisen og bum - hjemmerørt aioli. Problemet var at jeg havde lidt travlt og derfor tog en anelse for let på, at der skal MEGET lidt olie i ad gangen til at starte med
Bland hvidløg, friskhakket persille og citronsaft sammen med mayonnaisen og bum - hjemmerørt aioli. Problemet var at jeg havde lidt travlt og derfor tog en anelse for let på, at der skal MEGET lidt olie i ad gangen til at starte med
Server falaflerne med lune pitabrød, salat, tomat, agurk og urtedressing. Læg kikærterne i en stor plastbøtte og overhæld med koldt vand, så bøtten er næsten fuld
Pitabrød er så vidt jeg kan se nogenlunde det samme som pizzadej, så jeg har valgt at koldhæve dejen, jeg synes det giver en bedre smag og processen med at gøre dejen klar aftenen i forvejen passer mig rigtig fint
Køb eventuel pitabrødene grove, hvis du vil gøre måltidet ekstra sundt. Men det betyder jo ikke, at man behøver at gå al for meget på kompromis med smagen - det kræver bare lidt kreativitet og planlægning
Jeg er ikke specielt vild med de pitabrød man kan købe i supermarkeder og det er ikke altid vi har haft held med at bageren har haft nogle hjemmelavet den dag vil havde bestemt os for at spise pitabrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.