portion, skal du skære grøntsagerne ud og lægge dem i fryseren til næste gang du laver retten. Når bouillonterningen er opløst tilsættes resten af ingredienserne undtagen chili og de grønne toppe fra forårsløgene
D. e. n. r. t. b. l. v. i. u. d. W. 3. 0. J. g. f. a. k. s. ø. ,. j. h. p. o. å. m. 1. H. E. L. æ. 7. c. 2. 8. 4. -. 6. y. 5. (. ). N. F. S. P. B. G. O. /. V. I. T. *. ". A. K. i l
Alle de krav er måske høje at stille når det er hverdag og overskuddet nærmer sig ingenting, men det kræver ikke mange små fif at lave kedelige rester om til en pænt lækker omgang aftensmad
Nå, men det jeg lavede tilaftensmad igår var både nemt og lækkert. Det er ikke nogen hemmelighed at det jeg er bedst til i et køkken er desserter og kager
M. å. s. k. e. h. d. r. t. n. L. a. -. f. i. l. æ. g. D. v. o. b. u. ,. m. K. p. y. I. 2. 3. ’. (. ø. ). 1. 0. 4. ½. q. j. –. x. H. S. &. P. F. B. G. 5. R. J. c. A. +. N. 7. E. /. O. ´. T. V. U. Ø. Å. Æ. *
de fyldte squash med lidt grønt – vi servede friske tomater, gulerødder og avokado til. Forleden aften spiste jeg aftensmad sammen med min søde veninde Jeanette
I går lavede jeg derfor min egen udgave af deres lækre salat tilaftensmad. Når jeg bestiller mad fra LéLé er det typisk deres spicy salat med oksekød der lokker
J. o. r. d. s. k. e. g. n. t. l. i. m. æ. ø. E. ,. a. f. v. b. O. h. p. c. x. -. '. 4. 7. 5. 0. j. (. ). 3. S. 2. 1. /. V. y. 9. u. T. N. å. L. H. W. w. B. I. "
D. a. v. i. r. h. o. s. d. e. n. l. k. ,. t. ø. b. m. f. y. g. j. C. å. V. æ. u. p. M. S. R. ). J. (. -. F. c. 1. 3. 0. 5. 2. E. H. O. L. 8. K. B. x. P. T. 4. w. I. z. ". ) l
Jeg er endelig kommet godt igang med min træning igen. I dag brugte jeg knap halvanden time i FitnessWorld, hvor jeg fik dyrket både cardio og styrketræning
QUESADILLAS MED MEXIKANSK SALAT & PICO DE GALLO6 store tortillas med hvidløg150 gr revet cheddar250 gr cherrytomater1 potte koriander3/4 rød chili1 lille rødløg1 fed hvidløg1/2 lime1/2 tsk sukkerSalt1 icebergsalat1 grillet majs (eller 1 lille dåse majs)1/4 rød chili1 rødløg2 avokadoerFrisk koriander. Vild med grønt // Louisa Lorang 6 store tortillas
Tilsæt mel indtil dejen er smidig og kan æltes på bordet. Her er opskriften på 12 stk lækre pitabrød. Sæt den færdige dej til hævning i en skål med et rent viskestykke henover, i minimum 1 time. Kommes på en bageplade med bagepapir og efterhæver i 15 minutter eller indtil ovnen er klar. Bag pitabrødene ved 225 grader i 10-14 minutter
Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt og mel og ælt godt til en blød og smidig dej. Det er virkelig nemt at bage sine egne pitabrød, og de er utrolig meget bedre end dem man køber
Hvad jeg til gengæld ikke synes er godt, så er det de pitabrød, som man kan købe i supermarkedets brødafdeling, dels fordi smagen er kedelig og dels fordi de altid sprækker (eller er det bare mig, der har det problem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.