Pizza med rucolasalat og serrano skinke
Jasmin Valentin
Jasmin Valentin

Pizza med rucolasalat og serrano skinke

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Dej
  • 1 kg tipo 00 hvedemel/pizzamel
  • 1 spsk salt
  • 25 g gær
  • 4 spsk olivenolie
  • 650 g håndvarmt vand
  •  
  • Tomatsauce
  • 2 ds. Hakkettomat
  • Hvidløg
  • Salt og peber
  • Mozzarella
  •  
  • Fyld
  • Rucolasalat
  • Serranoskinke
  • 2 skalotteløg skåret i skiver
  • Evt. udstenede oliven og semitørrede tomater
  • 4 spsk olivenolie og balsamico

Instruktioner

    Fremgangsmåde:
    1. Varm vandet, tilsæt ingredienserne, og melet lige så stille.
    2. Dejen skal hæv i 1 time.

    Husk!
    - Man putter tomatsaucen ind i ovnen, og deler sin ”hele” mozzarella i stykker oven på saucen.
    - Bagepladen skal have været inde i ovnen så den er varm, når man trækker pizzaen over på den varme plade, får pizzaen et varmechok, og bliver mere sprød.

    - Pizzaen skal have ca. 15 min, og ovnen skal skruet op så meget som muligt.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.