Fremgangsmåde:
1. Varm vandet, tilsæt ingredienserne, og melet lige så stille.
2. Dejen skal hæv i 1 time.
Husk!
- Man putter tomatsaucen ind i ovnen, og deler sin ”hele” mozzarella i stykker oven på saucen.
- Bagepladen skal have været inde i ovnen så den er varm, når man trækker pizzaen over på den varme plade, får pizzaen et varmechok, og bliver mere sprød.
- Pizzaen skal have ca. 15 min, og ovnen skal skruet op så meget som muligt.
PizzadejBland de to meltyper sammen med salt og sukker i en stor skål. Du kan starte med at trykke pizzadejen flad med dine hænder, husk lidt mel på bordet
Tørret oregano er dog nærmest et must hvis man gerne vil have smagen af pizza. Svampede pizza muffins. I disse er der brugt skinkeog oksekød men jeg har også haft succes med at bruge kyllingetern og pepperoni skåret i stykker
Du kan vælge at lægge friske agurkeskiver på den bagte pizza i stedet for at bage dem med. Fordel skinken over tomatsaucen sammen med agurke- eller squashskiver og cherrytomater
PizzamedSkinke, Oksekød, Rucola og Chili-hvidløgsolieIngredienser. Pizzaen er i sig selv ganske simpel, men med lidt grønt og en hvidløgsolie ovenpå smager det frisk og ganske fantastisk
De hakkede tomater tlsættes sammen med maggiterningen og krydderierne. Serveres med rucola på toppen. Skinke, champignon, pepperoni,ananas og ost fordeles ligeledes ud over dejen
I. r. e. k. l. a. m. v. i. s. n. f. F. ø. t. x. d. h. u. g. o. p. ,. æ. å. z. (. ). b. j. P. D. -. 4. 2. 5. ½. 1. 0. c. 7. 6. %. 3. U. R. Æ. L. V. y. S
Selvom julen er ved at være over, så synes jeg alligevel at jeg ville dele denne smukke og meget velsmagende salat medserranoskinke, julesalat, timian og æbletern
Samtidig har Jakob brugt dagen på at bygge opbevaringskasser til soveværelset og bage pølsehorn, pizzasnegleog lave frikadeller til fryseren, og jeg har været på arbejde hele dagen
Rør først fuldkorn hvidhvede i lidt ad gangen og supplerer derefter med hvedemel lidt ad gangen. Dit fyld kan du skifte ud alt efter hvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.