Alle ingredienser blandes i en lille kasserolle ogkoges op til den ønskede tykkelse. Siden januar har jeg spist havregrød til morgenmad mindst 4 gange om ugen, men efter to uger begyndte jeg at synes, at det var lidt kedeligt med almindelig havregrød, så jeg søgte på nettet og fandt ud af, at der var noget der hed powergrød, men da jeg forsøgte mig med en sådan opskrift, fandt jeg ud af, at der ikke skulle kokosmel i min havregrød - så jeg har udviklet min egen version. Opskriften er til 1 person og kan sagtens spises uden sukker, smørklat eller lignende ovenpå
Kyllingebryst med røget paprika og persille – peperonata on the side … Antal personer. Den opmærksomme læser på bloggen vil bemærke, at menuen denne aften ændrede sig en lille smule
De opstår når jeg har gennemsøgt mit køleskab og mine køkkenskabe, i de situationer hvor jeg ikke har købt ind i noget tid (eller ganske enkelt ikke gider købe ind lige nu) men alligevel gerne vil lave et varmt og mættende måltid mad
Men jeg tænkte, at der måske var andre end mig der havde lyst til at lave Raw, labre, sunde påske-lækkerier i gule farver og lige til at proppe i de smås påskeæg (eller de stores for den sags skyld)…
Til det årlige bogudsalg for en lille måneds tid siden - kom jeg åbenbart for sent. Jeg havde rigtig gransket katalogerneog skrevet mig en lille liste med de kogebøger, jeg gerne ville have, for der var jo nogle rigtig godt tilbud
I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Jeg prøvede at putte noget i en tomatsauce kort tid efter jeg havde købt det – uden succes, ogsiden da har det bare stået på mit værelse og ventet på at jeg ville finde noget at bruge det til
Dog er jeg blevet bedre til at beherske mig, og har sidenhen lavet mine tærter og tangbrødet, som nok er det mest populære brød jeg har lavet og bliver ofte delt på Instagram
)For et stykke tid siden havde Lene lavet nogle små lækre wraps i chilitortillas med pikant fyld. Søde Lene er en sand Master of food, som forkæler os dag efter dag med nybagte boller samt lækre kolde, lune og varme retter
Det er de faktisk også. I efterårsferien havde vi min far og den side af familien på dette års første fødselsdagsbesøg – en større omgang hvert år men det er også så dejligt lige at få set alle, især dem man måske ikke får julen sammen med
… en varm, fyldig ret til den sundere side og dejlig vintermad. I november købte jeg en stor kasse svinemørbrad i Bilka, de kan bruges til så mange ting og de fylder ikke meget i fryseren
Kjempegodt med Iskald melk på sidenog litt ketchup å dyppe i for de som liker det. Horn med ost og skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.