Torsken steges blot på en varm pande, til den næsten er hvid hele vejen igennem (det kan man sagtens se på siden af den, mens den hygger sig på panden)
Skær torsken i ultratynde skiver og læg dem på en tallerken. Så tilsættes olien i en tynd stråle lidt efter lidt til du har en mayo med den konsistens, som du nu engang synes er passende, hvorefter finthakket estragon tilsættes efter behag og smag, og der smages til med lidt citronsaft og måske yderligere en anelse salt
I den anledning giver jeg opskriften på denne skønne pocherettorskmed ramsløg og æble, serveret i en herlig karry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaido græskar
The post Lynlækker torskmed porre og tomat appeared first on Grydelappen. En nem der med få ingredienser og minimal arbejdsindsats giver et lækkert resultat
Den dampede torsk beholder saft ogmed den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtig fint, smagfuldt og delikat stykke fisk
Det er langt nemmere at skulle åbne en dåse tun eller torskerogn i forhold til at tilberede en fisk. Vandet hældes fra tunen og den blandes med de øvrige ingredienser
Vi spiste en bagekartofler, lidt nudler , ristede champignoner og en lækker grønkålsalat med æble, rosenkål, rosiner, lidt honning, salt peber og lidt løgpulver til
Kan også anbefale at spise pocherede abrikoser til morgenmade med græsk yoghurt. De skal helst spises med det samme da de ikke holder sig særligt godt i frugtskålen
Det ville også være lækkert med hakkede mandler eller dukkah som drys ovenpå. Drys gavmildt med frisk revet parmesan ost over gulerødderne lige inden servering
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.