Koteletterne var lækre med en masse smag og polentaen var skøn. Hvis man ikke kender polenta, så er polenta en grov majsmel, som man koger til en meget tyk grød
2 dl minut-polenta 4 1/2 dl vand Salt Peber 250 g mascapone En slat sødmælk 2 stykker kyllingebryst med skind 3 gode (og bløde) små chorizoer (køb dem i Irma – de er gode) 3 skalotteløg skåret i [
I fryseren lå der også en rest polenta. Polentaen æltede jeg med hakket salvie, hvorefter den blev formet og skåret i skiver, der blev dryppet med olivenolie og lidt revet parmesan og grillet i ovnen
Smag til med salt og peber inden du severer dem til den cremede polenta, som blot er den kogte polenta blandet med mascaponen og smagt til med salt og peber
polenta. Du kan lave polentaen i god tid, evt. Pisk i polentaen, indtil ”grøden” slipper gryden. Bred polentaen ud i en ovnfast form eller pande og sæt den evt
grillet polenta m. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
Server gerne med polenta eller kartoffelmos. Mimre, simre, simre. Denne ret med kanin stammer fra Toscana, og er som mange andre kødretter fra den region rig på tomat
Polenta med chorizo og tørrede abrikos. polentagrynSalt8 stk. 1) Polentagryn koges i æblejuice og 5 dl vand, med lidt salt. 2) Når polentagrøden er kogt godt sammen skal den puttes i en form og stilles på køl ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.