i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. H. v. s. d. e. t. k. a. l. æ. r. h. g. ,. n. p. å. o. y. m. ø. b. f. J. P. c. F. x. 1. D. 4. M. 2. u. 3. K. B. S. R. -. ½. 0. j. L. t l
En opskrift på Porchetta - en italienskklassiker. Det gode vejr fortsætter, og over Danmark hænger der en sky af stegeos fra millioner af Webere rundt omkringi haverne
Porchetta møder saltimbocca – eller noget …. Forberedelsestid. Det er ikkeporchetta. Tilberedningstid. Det er resultatet af, at jeg rigtig godt kan lide begge dele, ikke kunne skaffe et svineslag, som ellers skulle bruges tilporchetta og at jeg havde en svinemørbradi fryseren, som gerne ville bruges
Denne version er lavet ikuglegrill med godt med røg, men alternativt kan den også laves iovn. Den Italiensk udgave af flæskestegen har i den grad vundet indpasi de danske hjem og kan i den grad godt forstå hvorfor
Så aftenens menu hedder Gulerødder, Rødbeder og Rosenkål iovnen, med linsesalat og humus. En ting jeg specielt elsker ved efteråret, er alle de friske rodfrugter
ernæringproteinSunderealternativ. Jeg er virkelig blevet fan af disse overlækre græske grillspyd. De er forholdsvis nemme at lave og smager bare virkelig godt
Tag fadet ud af ovnen, og tilsæt kartoflerne. Skær pølserne iskiver, og hak løget. Kom begge dele op i et ildfast fad sammen med olien, og vend det godt rundt
i. i. i. i. I. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. ø. r. s. t. o. g. f. e. m. v. l. j. n. k. a. æ. d. u. J. h. å. b. ,. D. y. p. ". M. O. c. L. P. B. 2. 4
Æggekage iovn – Når jeg laver æggekage iovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen imindre stykker, naturligvis – eller revet ost
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 2. p. e. r. s. o. n. 1. v. k. a. t. 3. -. 4. g. u. l. ø. d. f. c. h. m. æ. b. S. ,. å. j. V. (. ). B. G. T. H. 5. 0
Læg dem i et ovnfast fad, der har et låg (ellers kan man bruge sølvpapir), bland dem med lidtolivenolie, drys med enebær, salt og peber og stik laurbærblade ned imellem løgene
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.