Porchetta i ovn
www.arla.dk
www.arla.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 svineslag (ca. 2 kg)
  • 1½ spsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g tørrede abrikoser i tynde strimler
  • 4 små finthakkede fed hvidløg
  • 1 spsk finthakkede friske rosmarinblade
  • ½ dl finthakkede friske salvieblade
  • 175 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30%
  • 50 g finthakkede soltørrede tomater
  • 1 finthakket skalotteløg (ca. 60 g)
  • 1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • bomuldssnor

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.