Når sovsen har den rette konsistensog smag, hældes kyllingestykkerogporrertilbage på panden. Hvis man laver en ret medkyllingogkarry – så kan man ikke bare kalde den kyllingikarry, for det kalder jo nogle helt andre billeder frem
i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. A. f. t. e. n. s. m. a. d. r. k. l. E. o. p. å. g. h. v. u. O. c. 4. 5. 0. ø. 2. 3. -. ,. 1. æ. C. S. b. R. F. K. T. B. y. N. 7
Bland det medfinthakket forårsløg, æblei små tern ogfinthakket estragon. Rør mayonnaise sammen med creme fraiche, sennep, karry, salt og peber og vend det i fyldet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.