Ælt kun mel i til dejen slipper bordet. Vi har inviteret til eftermiddagskaffe næste weekend og jeg tænker at starte kagebordet ud med en portion friske boller
Det gjorde salaten også, som jeg serverede for mine piger – et rigtigt bjerg af byg-selv-herligheder og masser af nærende, mættende elementer som perlebyg vendt i tomattapenade, asparges, avocado, spinat, parmesan og meget mere, og så var der altså sørget for stenbidderrogn i generøse mængder
D. e. r. v. a. d. n. p. u. s. t. k. æ. l. i. g. h. f. o. 1. 4. m. b. J. ø. å. ,. 2. 5. y. 0. T. j. -. é. /. V. P. B. c. M. S. &. F. O. L. W. (. 3. ). E. '. Å. H. N. I. w. q. <. 3 l
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Turen gik til Odense idag, det er efterhånden alt for sjældent jeg kommer "hjem". Det er efterhånden ved at være en tradition i familien, at vi samles i anledningen af hans fødselsdag og får lidt god mad sammen
Faktisk startede det hele med min oldemor, gik i arv til min mormor og derefter til min mor. Min mors fødselsdagsboller er en god gammel klassiker, der er gået i arv i mange generationer
Det var en super hyggelig dag med familien, desværre var der bare ingenting der ville lykkedes for mig, så var godt nok træt af bagning for en kort stund
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.