Fordel dejen i muffinsforme smurte. Tilsæt resten og rør det sammen med en gaffel. -)Krydrede fuldkorns Muffins6 store eller 12 små2½ dl spelt eller hvedemel2 dl fuldkorns kamutmel eller fuldkornsmel½ tsk stødt nellike1½ tsk kanel½ tsk stødt ingefær1/4 tsk. natron¾ dl rørsukker1 æg2½ dl kærnemælk80 g smørBland melet og hæld alle de øvringe ingredienser i dejen og rør rundt med en gaffel eller piskeris. Bages i 15 – 20 minutter ved 180 grader varmluftMuffinsmedKokos6 store eller 12 små 4 dl. kokosmel2 spsk. mælk eller soyamælk80 g smørLidt vanilleRør mel med bagepulver, kokos, vanille og sukker
V. i. l. I. h. ø. r. e. n. o. g. t. v. d. J. a. b. m. u. f. s. ,. j. k. å. M. y. p. T. -. N. æ. c. D. O. A. (. 1. 5. ). 2. 0. 4. P. 3. F. 6. B. 7. E. z. w. x. '
Protein. silicone eller stål forme med en smule olie. Protein. 25 g kokosmel. Dejen skal trække 5-10 minutter inden den kommes i muffinsforme. 25 g kokosmel
&. I. f. o. r. g. å. s. k. m. p. i. t. e. n. æ. a. u. é. D. b. j. d. l. L. J. C. H. F. 2. ,. v. ø. h. w. y. P. S. c. M. (. A. E. O. ). 1. 5. 3. 0. /. U. T. 7. °. K. B. R. N. 8. 9. 4. 6. V. ". Å. G. -. g g
proteinpulvermed peanutbutter smag fra Fitnessguru. Weekendes cheatmeal/frimåltid blev en dejlig omgang tapas til aftensmad med glutenfri kernebrød, ost, pålæg og cornflakes on the side
Kom toppingen på de afkølede kager og drys lidt kokosmel på toppen. Vanilje cupcakes110 g stuetempereret smør225 g rørsukker, helst mørk2 store æg275 g mel2 tsk bagepulver 120 ml mælkkornene fra 1 god vaniljestangForvarm ovnen på 160 grader og kom 12 papirs forme i en muffinsform. Kom derefter 1/3 af mælken blandet op med vaniljekornene i dejen og rør igen. Kokos/lime frosting60 g usaltet smør, stuetempereret2 spsk friskpresset limesaft250 g flourmeliskokosmel til pynt på toppeneller kom lidt i frostingenRør smøret og flourmelisen sammen og kom limesaften i lidt efter lidt. 2 spsk friskpresset limesaft
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.