D. a. g. e. n. i. d. h. r. s. t. å. p. m. o. j. k. J. f. b. l. u. ,. y. v. O. æ. ). ø. V. C. M. H. ½. U. P. 1. (. 2. 4. 0. -. c. R. 3. L. ü. S. B. Y. E. w. F. T. 5. N. 9. 7. 8. I. K. 6. /. A. ) g
P. u. l. e. d. p. o. r. k. b. g. s. n. f. a. m. i. v. t. å. æ. D. R. '. -. U. S. A. ,. V. h. c. ". ø. 1. 0. j. w. O. J. y. I. M. 2. x. N. B. (. 4. ). 5. /. G. E. 9. T. C. &. 3
Jeg lavede pulledpork til frokostgæster, så det passede med at jeg satte stegen i ovnen inden jeg gik i seng dagen før, og så stod stegen i ovnen natten over og hyggede sig - forestil jer hvilken skøn duft der var i hele huset da vi stod op næste dag
Jeg havde inviteret mine forældre på aftensmad, da jeg altid laver rigeligt med Pulledpork, så på trods af at vi var fire personer til aften var der også kød til fryseren
Mør og saftig pulledpork af skinkesteg tilberedt i stegeso. Denne opskrift er i virkeligheden ikke så anderledes, udover at den er lavet af julens rester – nemlig en god klassisk skinkesteg med svær, og herudover tilberedt i stegeso
Men det mest spiste er nok pulledporkog måske pulled beef. Det er både okser, grise, lam, kyllinger og kalkuner der bliver trukket – ja, sågar laks kan trækkes
Imens stegen hyggede sig i ovnen, stod burgerbollerneog hævede sidste gang. Vi plejer at lave coleslaw, når vi får pulledpork – men ikke i dag – det skulle være a la almindelig burger – med snittet kinakål, agurk, løgringe og tomatskiver – ognoget dejligt Miracle whip – til at “lime” det hele sammen med
Jeg kommer det hele i en foodprocesser og kører det godt. Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid. Det kan godt være at den overstiger de 100 grader på stegetermometer , men det var ikke et problem Skil kødet ad med 2 gafter og vend det hele i en go BQ marinade evt hjemme lavet. Honning Sennep Salt Peber Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSmager også skønt sammen med en bagt kartoffel. Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid
Traditionelt serveres pulledpork i en burgerbolle sammen med coleslaw og hotsauce. Smid den i køleskabet og lad den marinere til den dag hvor den skal grilles
Til sidst er det bare at lave dig selv en dejlig lille pulledpork sandwich og nyde. Det kan være en god ide lige at tjekke lidt til kødet engang imellem, ogogså sikre sig at der stadig er vand i bradepanden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.