Pumpkin Banana Bread
Fit & Inked
Fit & Inked
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 brød):
  • 3 æg
  • 1 hokkaido græskar til puré (ca. 400-450 g)
  • 100 g dadler (rosiner kan også bruges, hvis man ikke har dadler)
  • 25 g akaciehonning
  • 2-3 banan
  • 1/2 tsk natron
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 tsk kanel
  • 1/2 tsk salt
  • 150 g mandler (eller 75 g mandler og 75 g affedtet kokusmel)
  • . 50 g)
  • 200 grader. Brødet skal have op mod 1 time. Efter ca. 40 min tjek da regelmæssigt med en strikkepind, når der ikke er mere dej på pinden, skal brødet ud. Begynder overfladen at blive sort før, det er færdigt, kan der lægges et stykke staniol løst over.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.