Pumpkin Pie med kokosflødeskum
Køkkenet på Kvisten
Køkkenet på Kvisten
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 hokkaido græskar
  • 2 dl mandelmel tilføj til kurv
  • 3 spsk kokosolie tilføj til kurv
  • 2 spsk kokossukker tilføj til kurv
  • 1 æg
  • 400 gram hjemmelavet græskarpuré (se ovenstående) eller en dåse græskarpuré
  • 3 æg
  • . 1 dl kokosmælk – tilsæt lidt mere, hvis det kræves, når det hele skal blendes. Køb IKKE light – der er bare tilsat mere vand.
  • 2 dl kokossukker tilføj til kurv
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk ren vanilje pulver tilføj til kurv
  • 1/4 tsk stødt muskatnød
  • 1/4 tsk stødt nelikker
  • 1/4 tsk stødt ingefær
  • 1/4 tsk gurkemeje (kan undlades)
  • 1/4 tsk himalayasalt tilføj til kurv
  • 1 dåse kokosmælk (light kan ikke bruges) sættes på køl minimum 6 timer. Jeg har altid en til at stå på køl.
  • 1/2 tsk ren vanilje pulver tilføj til kurv
  • kommentarer

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.